webmail
banner

Kontakti

Ku mund të na gjeni

Mob: +377 44 401 419

Mob:  +386 49 187 364

Tel / Fax: 029 222 547

Rr: Jonit nr. 33
(te ish tregu i gjelbër)

Prizren
Republika e Kosovës

info@favor-ing.com

Shėrbimet

“Favor-ing” ofron shërbime në një numër mundësish të ndryshme, secili duke u varur nga nevojat e klientëve tanë. Varësisht nga lloji i shërbimit të ofruar, klientët mund të sigurohen për cilësinë dhe profesionalizmin e stafit të Favoring-ut dhe burimeve gjithëpërfshirëse të shërbimeve që kompania jonë ofron.

Në mënyrë tipike, kompania jonë kryen këto shërbime:

  • Projektim
  • Ndërtim
  • Mbikëqyrje ndërtimi
  • Konsultim
  • Shitje